Lifestyle center Polder-Fit

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Lifestyle center Polder-Fit

Wil je gaan sporten bij Lifestyle center Polder-Fit bekijk dan op hun website http://www.polderfit.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Lifestyle center Polder-Fit de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Lifestyle center Polder-Fit op de Kruiswijk 12 in Anna Paulowna. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 223 202 030. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.polderfit.nl/.

Locatie Lifestyle center Polder-Fit

Om te zien waar Sportschool Lifestyle center Polder-Fit precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Anna Paulowna
  2. Lifestyle center Polder-Fit

Bekijk nog meer sportscholen in Anna Paulowna

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.