Lijfkracht Wormer

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Lijfkracht Wormer

Wil je gaan sporten bij Lijfkracht Wormer bekijk dan op hun website http://www.lijf-kracht.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Lijfkracht Wormer de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Lijfkracht Wormer op de Veerdijk 39 in Wormer. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 75 888 1888. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.lijf-kracht.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website.

Locatie Lijfkracht Wormer

Om te zien waar Sportschool Lijfkracht Wormer precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Wormer
  2. Lijfkracht Wormer

Bekijk nog meer sportscholen in Wormer

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.