Line Up Fitness- en Bewegingscentrum

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Line Up Fitness- en Bewegingscentrum

Wil je gaan sporten bij Line Up Fitness- en Bewegingscentrum bekijk dan op hun website http://www.line-up.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Line Up Fitness- en Bewegingscentrum de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Line Up Fitness- en Bewegingscentrum op de Ten Borchwardplein 18 in Heeze. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 40 226 4656. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.line-up.nl/.

Locatie Line Up Fitness- en Bewegingscentrum

Om te zien waar Sportschool Line Up Fitness- en Bewegingscentrum precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Heeze
  2. Line Up Fitness- en Bewegingscentrum

Bekijk nog meer sportscholen in Heeze

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.