Lucas Fitnesscentrum BV

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Lucas Fitnesscentrum BV

Wil je gaan sporten bij Lucas Fitnesscentrum BV bekijk dan op hun website http://www.lucas-fitness.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Lucas Fitnesscentrum BV de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Lucas Fitnesscentrum BV op de Lage Dijk-Noord 6 in IJsselstein. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 30 687 4757. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.lucas-fitness.nl/.

Locatie Lucas Fitnesscentrum BV

Om te zien waar Sportschool Lucas Fitnesscentrum BV precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. IJsselstein
  2. Lucas Fitnesscentrum BV

Bekijk nog meer sportscholen in IJsselstein

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.