Max Health Club aan de Vliet

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Max Health Club aan de Vliet

Wil je gaan sporten bij Max Health Club aan de Vliet bekijk dan op hun website https://maxhealthclubaandevliet.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Max Health Club aan de Vliet de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Max Health Club aan de Vliet op de Westvlietweg 55 in Den Haag. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 70 386 4440. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://maxhealthclubaandevliet.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website.

Locatie Max Health Club aan de Vliet

Om te zien waar Sportcomplex Max Health Club aan de Vliet precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Den Haag
  2. Max Health Club aan de Vliet

Bekijk nog meer sportscholen in Den Haag