Max Health Club Klein Zwitserland

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Max Health Club Klein Zwitserland

Wil je gaan sporten bij Max Health Club Klein Zwitserland bekijk dan op hun website https://www.maxhealthclub.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Max Health Club Klein Zwitserland de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Max Health Club Klein Zwitserland op de Klatteweg 109 in Den Haag. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 70 354 9328. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.maxhealthclub.nl/.

Locatie Max Health Club Klein Zwitserland

Om te zien waar Sportschool Max Health Club Klein Zwitserland precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Den Haag
  2. Max Health Club Klein Zwitserland

Bekijk nog meer sportscholen in Den Haag