Medifit Breda BV

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Medifit Breda BV

Wil je gaan sporten bij Medifit Breda BV bekijk dan op hun website http://www.medifitbreda.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Medifit Breda BV de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Medifit Breda BV op de Zoete Inval 29 in Breda. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 76 521 0203. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.medifitbreda.nl/.

Locatie Medifit Breda BV

Om te zien waar Sportcomplex Medifit Breda BV precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Breda
  2. Medifit Breda BV

Bekijk nog meer sportscholen in Breda

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.