Migraine komt erg veel voor in Nederland, jammer genoeg. Cijfers duiden aan dat dagelijks meer dan 50.000 een migraine aanval hebben, wat natuurlijk vreselijk is.  Er worden zelfs meer dan 3 miljoen migraine patiënten geteld!

Is er dan niks aan migraine te doen?

Wat veel mensen niet weten is dat er wat te doen aan migraine is. En dat is gelukkig maar zo gezien het erg vervelend is.  In Nederland is er de migraine praktijk genaamd Heilpraktijker Heino & Jascha Nieland welke hierin kunnen helpen. Zij hebben na jarenlange studie een behandeling ontwikkeld, om te zorgen om van je migraine af te komen. Vele succesvolle resultaten zijn hier al voor geweest.

Migraine zelf, kan namelijk komen door verschillende oorzaken. Welke in de gewone gezondheidszorg niet vaak aandacht krijgen, onterecht. Een bekende oorzaak is bijvoorbeeld de hormoonhuishouding.

Wat is het voordeel van aansluiten bij deze praktijk?

Je kunt direct beginnen met een behandeling nadat een consult gesprek heeft plaats gevonden in één van de praktijken. Een migraine behandeling zonder medicijnen is dus echt mogelijk.  Zo wordt je behandeld door specialisten namelijk, welke jarenlange ervaring hebben en gediplomeerd zijn. Een ander groot voordeel is dat je mogelijk behandelingen kan krijgen bij jou in de buurt als hier in een praktijk zit.

Het wordt ook echt aanbevelen om wat te doen aan migraine, is het namelijk erg vervelend en zit vaak in de weg met je dagelijkse leven. Enkele symptomen die je kunt krijgen zijn onder andere: misselijkheid, overgeven, visuele aura, droge mond, concentratieproblemen en kloppende hoofdpijn.

Indien je meer wilt weten kun je op de website van Migrainepraktijk.nl ook een gratis e-book aanvragen en kun je verdiepen in wat de mogelijkheden zijn om wat te doen aan je migraine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *