MKKM - Selfdefense Training Friesland

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij MKKM - Selfdefense Training Friesland

Wil je gaan sporten bij MKKM - Selfdefense Training Friesland bekijk dan op hun website http://www.mkkm.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of MKKM - Selfdefense Training Friesland de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool MKKM - Selfdefense Training Friesland op de Icarusweg 36 in Leeuwarden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 28231083. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.mkkm.nl/.

Locatie MKKM - Selfdefense Training Friesland

Om te zien waar Sportschool MKKM - Selfdefense Training Friesland precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Leeuwarden
  2. MKKM – Selfdefense Training Friesland

Bekijk nog meer sportscholen in Leeuwarden