Move2be (locatie Eikstaete)

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Move2be (locatie Eikstaete)

Wil je gaan sporten bij Move2be (locatie Eikstaete) bekijk dan op hun website https://www.move2be.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Move2be (locatie Eikstaete) de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Move2be (locatie Eikstaete) op de Van Limburg Stirumstraat 132 in Hoogeveen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 528 278 111. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.move2be.nl/.

Locatie Move2be (locatie Eikstaete)

Om te zien waar Sportschool Move2be (locatie Eikstaete) precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Hoogeveen
  2. Move2be (locatie Eikstaete)

Bekijk nog meer sportscholen in Hoogeveen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.