My HealthClub Heerhugowaard

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij My HealthClub Heerhugowaard

Wil je gaan sporten bij My HealthClub Heerhugowaard bekijk dan op hun website http://www.myhealthclub.nl/heerhugowaard de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of My HealthClub Heerhugowaard de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex My HealthClub Heerhugowaard op de Oosttangent 4 in Heerhugowaard. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 72 790 0030. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.myhealthclub.nl/heerhugowaard.

Locatie My HealthClub Heerhugowaard

Om te zien waar Sportcomplex My HealthClub Heerhugowaard precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Heerhugowaard
  2. My HealthClub Heerhugowaard

Bekijk nog meer sportscholen in Heerhugowaard

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.