My HealthClub Krimpen aan den IJssel

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij My HealthClub Krimpen aan den IJssel

Wil je gaan sporten bij My HealthClub Krimpen aan den IJssel bekijk dan op hun website http://www.myhealthclub.nl/krimpen-aan-den-ijssel de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of My HealthClub Krimpen aan den IJssel de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool My HealthClub Krimpen aan den IJssel op de Krimpenerbosweg 4 in Krimpen aan den IJssel. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 180 522 011. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.myhealthclub.nl/krimpen-aan-den-ijssel.

Locatie My HealthClub Krimpen aan den IJssel

Om te zien waar Sportschool My HealthClub Krimpen aan den IJssel precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Krimpen aan den IJssel
  2. My HealthClub Krimpen aan den IJssel

Bekijk nog meer sportscholen in Krimpen aan den IJssel

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.