My Healthclub Leeuwarden Zaailand

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij My Healthclub Leeuwarden Zaailand

Wil je gaan sporten bij My Healthclub Leeuwarden Zaailand bekijk dan op hun website https://www.myhealthclub.nl/leeuwarden/contact/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of My Healthclub Leeuwarden Zaailand de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool My Healthclub Leeuwarden Zaailand op de Zaailand 76 in Leeuwarden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 58 294 8900. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.myhealthclub.nl/leeuwarden/contact/.

Locatie My Healthclub Leeuwarden Zaailand

Om te zien waar Sportschool My Healthclub Leeuwarden Zaailand precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Leeuwarden
  2. My Healthclub Leeuwarden Zaailand

Bekijk nog meer sportscholen in Leeuwarden