My35' Fitness Sittard-Geleen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij My35' Fitness Sittard-Geleen

Wil je gaan sporten bij My35' Fitness Sittard-Geleen bekijk dan op hun website http://www.my35.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of My35' Fitness Sittard-Geleen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex My35' Fitness Sittard-Geleen op de Parijsboulevard 295 in Sittard. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 57892192. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.my35.nl/.

Locatie My35' Fitness Sittard-Geleen

Om te zien waar Sportcomplex My35' Fitness Sittard-Geleen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Sittard
  2. My35′ Fitness Sittard-Geleen

Bekijk nog meer sportscholen in Sittard

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.