My35' Helden

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij My35' Helden

Wil je gaan sporten bij My35' Helden bekijk dan op hun website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of My35' Helden de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool My35' Helden op de Kaupmanshof 16 in Helden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 77 205 7778. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website .

Locatie My35' Helden

Om te zien waar Sportschool My35' Helden precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Helden
  2. My35′ Helden

Bekijk nog meer sportscholen in Helden

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.