MYGYM GRONINGEN (EMS, PT, SMALL GROUP)

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij MYGYM GRONINGEN (EMS, PT, SMALL GROUP)

Wil je gaan sporten bij MYGYM GRONINGEN (EMS, PT, SMALL GROUP) bekijk dan op hun website https://mygymgroningen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of MYGYM GRONINGEN (EMS, PT, SMALL GROUP) de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool MYGYM GRONINGEN (EMS, PT, SMALL GROUP) op de Akkerstraat 97A in Groningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 45839477. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://mygymgroningen.nl/.

Locatie MYGYM GRONINGEN (EMS, PT, SMALL GROUP)

Om te zien waar Sportschool MYGYM GRONINGEN (EMS, PT, SMALL GROUP) precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Groningen
  2. MYGYM GRONINGEN (EMS, PT, SMALL GROUP)

Bekijk nog meer sportscholen in Groningen