Dat zagen we niet aankomen. Een nieuwe versie van de succesvolle pre workout Assault. Assault van MusclePharm is al tijden de best verkochte pre-workout van Amerika. Dit komt door de zeer krachtige werking, goede ingrediënten en de zeer aantrekkelijke prijs. Toch hebben zij ruimte gezien voor verbetering. Ze komen dan ook met een geheel nieuwe formule van de pre workout Assault.

De nieuwe formule van Assault is nog sterker dan de oude formule. Toch is er bij de nieuwe formule Assault extra focus gelegd op uithoudingsvermogen. Zo kun je nog langer knallen op de energiestoot die je krijgt van Assault. Dit komt door de 2 gram gepatenteerde beta alanine die per scoop is toegevoegd. Dit gaat verzuring van de spieren tegen. Hierdoor kun je maximaal blijven presteren.

De 5 belangrijkste eigenschappen van Assault New Formula zijn, kracht, uithoudingsvermogen, focus, energie en vetvrije spiermassa. Alle ingredienten die nodig zijn om deze 5 eigenschappen te krijgen, zitten erin verwerkt en precies de juiste dosis.

assault new formulaEen van de nieuwe ingrediënten van de nieuwe Assault formule heet PURENERGY™. Dit gepatenteerde product zorgt ervoor dat je verhoogde energie en focus langer vasthoudt. Tot wel 8 keer zo lang! Ook Arginine Nitrate wat zorgt voor flinke pomps draagt ook nog eens bij aan het uithoudingsvermogen.

De BCAA’s die erin verwerkt zitten helpen je om spierafbraak tijdens je training tegen te gaan. De Creatine Nitrate in Assault geeft direct een krachtboost en is sterker dan gewone creatines.

Kortom, wil jij nog harder en nog langer knallen in de sportschool? Dan koop je Assault New Formula van MusclePharm!

Voor de introductieprijs van slechts € 24,50 is dit een absolute musthave. Wij zijn er van overtuigd dat ook de nieuwe formule van Assault een regelrechte hit gaat worden!

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fworkouts%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer over Assault New Formula[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *