arnoldseries

Arnold Schwarzenegger is idool van menig bodybuilder op dit moment. Titels als Mr. Universe, Mr. World and Mr. Olympia heeft hij al gehad. Nu Arnold Schwarzenegger gaat voor het eerst in zijn leven zijn naam verbinden aan een supplement. In samenwerking met MusclePharm komt hij met een eigen supplementenlijn binnen MusclePharm. Al veel grote bodybuilders gingen hem voor. Onder andere Ronnie Coleman heeft al een succesvolle lijk.

Arnold Schwarzenegger supplementen

De supplementen moeten revolutionair worden. Arnold Schwarzenegger werkt hiervoor nauw samen met MusclePharm. Zelf zegt Arnold Schwarzenegger dat zijn supplementen revolutionair, veilig en vooral effectief moeten zijn. Door zijn jaren lange ervaring als bodybuilder weet Arnold Schwarzenegger als geen ander waar goed supplementen aan moeten voldoen. De vermoedelijke naam wordt simpel namelijk; Arnold Series.

Wij hebben hoge verwachtingen van deze supplementen lijn. Persoonlijk zijn we altijd al positief geweest over de producten van Muscle Pharm en met de hulp van een groot bodybuilder als Arnold moet het zeker goed komen. Wij zien er naar uit deze supplementen te gebruiken en onze ervaring met Schwarzenegger supplementen te delen.  Wij hopen dat deze nieuwe Arnold Series lijn van MusclePharm het wachten waard is.

Wanneer Arnold Series te verkrijgen is? Vanaf September 2013 liggen de Schwarzenegger supplementen in de winkel. Wij gaan er vanuit dat het ook vanaf die datum in Nederland te verkrijgen is. We houden je op de hoogte van deze mooie nieuwe ontwikkeling binnen de wereld van de supplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *