Olympia Sport and Health

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Olympia Sport and Health

Wil je gaan sporten bij Olympia Sport and Health bekijk dan op hun website http://www.olympiasport.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Olympia Sport and Health de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Olympia Sport and Health op de De Hooge Krocht 33 in Noordwijk. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 71 401 2204. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.olympiasport.nl/.

Locatie Olympia Sport and Health

Om te zien waar Sportschool Olympia Sport and Health precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Noordwijk
  2. Olympia Sport and Health

Bekijk nog meer sportscholen in Noordwijk

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.