Olympic Gym Amsterdam

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Olympic Gym Amsterdam

Wil je gaan sporten bij Olympic Gym Amsterdam bekijk dan op hun website https://www.olympicgymamsterdam.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Olympic Gym Amsterdam de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Olympic Gym Amsterdam op de Olympisch Stadion 23 in Amsterdam. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 20 675 2313. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.olympicgymamsterdam.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website.

Locatie Olympic Gym Amsterdam

Om te zien waar Sportschool Olympic Gym Amsterdam precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Amsterdam
  2. Olympic Gym Amsterdam

Bekijk nog meer sportscholen in Amsterdam