One Tribe Sports Academy

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij One Tribe Sports Academy

Wil je gaan sporten bij One Tribe Sports Academy bekijk dan op hun website http://www.facebook.com/pages/ONE-TRIBE-Sports-Academy/464800786947834 de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of One Tribe Sports Academy de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportclub One Tribe Sports Academy op de 80 Julio A. Abraham Boulevard in Kralendijk. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 599 700 2950. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.facebook.com/pages/ONE-TRIBE-Sports-Academy/464800786947834.

Locatie One Tribe Sports Academy

Om te zien waar Sportclub One Tribe Sports Academy precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Kralendijk
  2. One Tribe Sports Academy

Bekijk nog meer sportscholen in Kralendijk

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.