Even een kijkje op het internet zegt al voldoende over het aanbod van medicijnen: ruim voldoende en komt dat door de vele online apotheken die er te vinden zijn. zo een online apotheek doet helemaal niet onder voor de “echte” die wij nu eenmaal gewend zijn en is het assortiment soms zelfs ruimer. Er kan namelijk snel ingespeeld worden op allerlei verzoeken omdat zo een online apotheek niet op zichzelf staat, maar deel uitmaakt van een groot netwerk van leveranciers.

Maar hoe zit het met de kwaliteit?

Medicijnen zijn nu eenmaal iets waar je helemaal geen kansen moet nemen als het aankomt op de kwaliteit en herken je een goed aangeschreven online apotheek aan het groen logo van het Europees keurmerk voor online apotheken. Zo weet je gelijk dat betreffende apotheek zich houdt aan alle regels en niet alleen de kwaliteit er gegarandeerd is, maar ook een goede dienstverlening. Een apotheker dient namelijk de juiste informatie te verstrekken aan een ieder die daar de medicijnen betrekt omdat een verkeerd gebruik vergaande gevolgen zal hebben. Heel belangrijk is ook het medicatieoverzicht dat nauwkeurig bijgehouden wordt door ook de online apotheek en is dit overzicht van groot belang bij bijvoorbeeld een ziekenhuisopname.

Ook kan een online apotheek inspelen op nieuwe medicamenten die er op de markt gebracht worden. indien de medicijnen niet in voorraad zijn kan er snel ingespeeld worden op dit tekort door snel een bestelling te plaatsen bij de fabrikant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *