In het volgende artikel kun je een aantal gezonde Paleo dieet recepten vinden die je kunt gebruiken als je het Paleo dieet wilt gaan volgen. Deze recepten kun je ook in boeken vinden. Het is aan te raden om als ‘nieuweling’ te kijken naar deze recepten, zodat je gevarieerd leert koken en op een gegeven moment ook eigen creaties kunt gaan maken. Dat kan natuurlijk direct al, maar door te kiezen voor bestaande recepten weet je zeker dat je een overheerlijk gerecht kunt gaan nuttigen.

Bekijk ook deze paleo website voor meer info over wat paleo voor jou kan betekenen.

Afvallen met Paleo

Wil je op een verantwoorde manier afvallen? Paleo kan je hierbij uitstekend helpen. Dankzij Paleo val je op jaarbasis gemakkelijk een vijftal tot tien kilo af. Als je een aantal kilo wilt afvallen is het ook aan te raden om te kiezen voor de geleidelijke weg, zodat je niet te maken krijgt met het welbekende jojo-effect. Veel mensen die afvallen vallen namelijk weer in hun oude patroon en dit betekent dat ze vroeg of laat weer op hun oude gewicht zitten. Dankzij Paleo kun je verantwoord afvallen en als je de leefstijl omarmt zul je ook niet meer op je oude ‘gehate’ gewicht terugkeren, want dit dieet zorgt er voor dat je niet in vraatzucht vervalt. Je zult je bij dit dieet snel verzadigd voelen en dit betekent dat je niet de behoefte hebt om meer te eten.

Er zijn veel verschillende recepten te vinden, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je telkens hetzelfde moet eten. Bij veel afvalmethodes is dit wel het geval. Op een gegeven moment ben je het beu om telkens om dezelfde manier te moeten eten. Altijd maar weer dezelfde shakes of gerechten. Als je veel wilt afvallen wordt dat vaak een verkapte lijdensweg, omdat je wel heel gedisciplineerd moet zijn om het te kunnen volhouden. Bij Paleo is het ook wel een kleine omschakeling die je moet maken, maar eenmaal je gewend bent aan het dieet is het eenvoudig om het vol te houden.

Meer info

Mocht je meer over paleo willen weten, twijfel dan niet om de bovenstaande website te bezoeken voor meer info. Paleo is namelijk een erg breed begrip en je zult er versteld van staan als je erachter komt hoeveel je nog kunt leren over voeding en sport.

Bedankt voor het lezen en nog een fijne dag verder!

Meer leuke recepten? Bekijk dan is de paleo startpagina. Bekijk meer recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *