Plaza Sportiva Euroborg

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Plaza Sportiva Euroborg

Wil je gaan sporten bij Plaza Sportiva Euroborg bekijk dan op hun website http://www.plazasportiva.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Plaza Sportiva Euroborg de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Plaza Sportiva Euroborg op de Boumaboulevard 527 in Groningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 50 850 8050. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.plazasportiva.nl/.

Locatie Plaza Sportiva Euroborg

Om te zien waar Sportschool Plaza Sportiva Euroborg precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Groningen
  2. Plaza Sportiva Euroborg

Bekijk nog meer sportscholen in Groningen