Pro Athletics

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Pro Athletics

Wil je gaan sporten bij Pro Athletics bekijk dan op hun website https://www.pro-athletics.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Pro Athletics de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Pro Athletics op de Bleijenhoek 75 in Bladel. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 497 338 608. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.pro-athletics.nl/.

Locatie Pro Athletics

Om te zien waar Sportschool Pro Athletics precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Bladel
  2. Pro Athletics

Bekijk nog meer sportscholen in Bladel

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.