PT-Leeuwarden personal training

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij PT-Leeuwarden personal training

Wil je gaan sporten bij PT-Leeuwarden personal training bekijk dan op hun website http://www.pt-leeuwarden.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of PT-Leeuwarden personal training de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Personal trainer PT-Leeuwarden personal training op de Archimedesweg 20 in Leeuwarden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 29091959. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.pt-leeuwarden.nl/.

Locatie PT-Leeuwarden personal training

Om te zien waar Personal trainer PT-Leeuwarden personal training precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Leeuwarden
  2. PT-Leeuwarden personal training

Bekijk nog meer sportscholen in Leeuwarden