Reborn Health Club

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Reborn Health Club

Wil je gaan sporten bij Reborn Health Club bekijk dan op hun website http://www.rebornhealthclub.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Reborn Health Club de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Personal trainer Reborn Health Club op de Lamsoor 2c in Groningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 45955291. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.rebornhealthclub.nl/.

Locatie Reborn Health Club

Om te zien waar Personal trainer Reborn Health Club precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Groningen
  2. Reborn Health Club

Bekijk nog meer sportscholen in Groningen