Amino Energy van Optimum Nutrition is bedoeld als pre-workout. Toch is het veel meer dan dat. Het geeft niet alleen goede energie voor je training maar het zit ook vol met goed gedoseerde BCAA’s en EAA’s wat de belangrijkste aminozuren zijn. De BCAA’s gaan je spierafbraak tegen en de EAA’s helpen je sneller spieren op te bouwen. Behalve deze aminozuren zit er in Amino Energy van Optimum Nutrition Beta-alanine om verzuring van je spieren tegen te gaan en Arginine voor vasculaire pomps. Zoals je hoort is dit een perfecte samenstelling voor betere prestaties tijdens je training.

AminoEnergy

Amino Energy van Optimum Nutrition kun je zo sterk maken als je wil. Hoe hoger je dosering hoe hoger je energielevel en aminozuren zijn. Amino Energy bevat slechts 10 calorieën per serving. Vetten en suikers zitten er helemaal niet in.

 

Werkt Amino Energy van Optimum Nutrition?

Daar kunnen we kort over zijn, ja het werkt en goed ook. Je krijgt een goede, niet overdreven drive voor je training. Het is licht verteerbaar en bevat een goed uitgebalanceerd aantal aminozuren. Daarbij is de poeder aangemengd met water een lekkere pre workout. Een shake vlak voor je training is genoeg voor betere prestaties en voor slechts € 14,95 is dit zeker een aanrader.
Amino Energy van Optimum Nutrition is bij de ervaren sporters al een welkome toevoeging aan hun supplementen. Het is wellicht niet de sterkste pre workout maar bevat wel een groot gedeelte van je benodigde aminozuren en zorgt voor betere prestaties tijdens je training.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fworkouts%2Fpre-workout%2Foptimum-nutrition%2Famino-energy%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Amino Energy en direct bestellen?[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *