Assault van Musclepharm is pre workout, en wat voor 1. Assault van Musclepharm garandeert je een energie explosie zonder crash, het verbranden van meer lichaamsvet, goede pomp, zeer versterkte opname voedingsstoffen en een beter uithoudingsvermogen voor je spieren.

Wij hebben Assault van Musclepharm getest en eerlijkheid gebied ons te zeggen dat er geen woord gelogen is van de beschrijving. Het is dan ook niet voor niets dat Musclepharm een officieel supplement is van UFC. De smaak Green Apple is ook nog eens lekker! Direct na het innemen van Assault merk je het al. De Beta Alanine, die verzuring van spieren tegen gaat voel je direct in de vorm van tintelende vingers.

new-muscle-pharm-assault

Je neemt Assault van Musclepharm ongeveer 30 minuten voor je training. Je mixt dan 0.5 tot 1 scoop Assault met 200ml water. Per scoop zit er in Assault 6 gram BCAA’s , 5 gram creatine, 4 gram Beta Alanine, 1.5 gram Citrulline Malate wat zorgt voor pomps en uithoudingsvermogen. Al met al veel meer dan enkel een pre workout dus. De Assault geeft je gedurende je training energie, power en uithoudingsvermogen.

Mede door deze goede performance is Assault van Musclepharm in Amerika verkozen tot nieuwe supplement van het jaar! Wij zijn dus duidelijk niet de enige die zo enthousiast zijn over Assault. Zeker een blijvertje voor wat betreft pre workouts. Ben je dus op zoek naar een nieuwe pre-workout dan raden wij je Assault zeker aan. De resultaten zijn verbluffend en wij kunnen aan deze pre-workout geen nadelen vinden.  Laat je ook verbazen door de krachtige werking van Assault van Musclepharm.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_Assault&r=%2Fworkouts%2Fpre-workout%2Fmusclepharm%2Fassault%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Assault en bestellen?[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *