Iforce nutrition timmert behoorlijk aan de weg. Met veel gebruikte producten zoals Intimidate, Intimidate SRT en Tropinol wordt het merk steeds bekender. De laatste tijd introduceren ze het ene na het andere succesvolle supplement. Iforce nutrition komt ook met een nieuw pre-workout genaamd Conquer. Wij hebben deze pre workout mogen testen.

Wat doet Conquer?conquer

Conquer geeft je vrijwel direct een ontzettende energierush, het geeft je een ongekende focus en zin om het maximale uit je training te halen. Na het drinken van Conquer moet je dan ook direct naar de gym gaan om je te ontladen en een geheel nieuwe ervaring van trainen te beleven. Dit zijn althans de berichten die je geloven moet volgens de aanbieders van het product. Toch is het in dit geval een stuk minder overdreven dan de vele andere affiches die we kennen.

Conquer is namelijk echt een hele sterke pre workout. Wij hebben er al vele mogen testen en gebruiken maar deze komt direct binnen in de top 3 van beste pre workouts. De ingrediënten liegen er niet om, onder andere; Agmatine sulfaat voor heftige pomps en aanmaak van Growth hormone, LH  en IGF-1, Creatinol-O-Phosphate voor snelle krachttoename, Creatine Monohydrate spreekt voor zich en Energy & Adrenaline Release Matrix wat voor focus, energie en kracht zorgt!

Allemaal bewezen ingrediënten die voor een ongekende training gaan zorgen.

Werkt Conquer?

Ja het werkt en beter dan de gemiddelde pre-workout. Het is wel een heftige pre workout die direct voor een behoorlijke rush zorgt. Het effect is vergelijkbaar maar PWO toppers zoals Jack3d en Noxipro. Ben je op zoek naar een goede pre workout dan kunnen wij je Conquer zeker aanraden.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fworkouts%2Fpre-workout%2Fiforce-nutrition%2Fconquer%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Conquer en direct bestellen[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *