MusclePharm is een snelgroeiend merk in de wondere wereld van de supplementen. In Amerika is MusclePharm al één van de grotere merken. Maar ook in Nederland wint MusclePharm steeds meer zielen van krachtsporters. De meesten kennen MusclePharm van Assault. Dit is een pre workout die door velen wordt geprezen om zijn sterke werking en goede resultaten. MusclePharm heeft ook een creatine op de markt gebracht. Is deze net zo goed als de pre workout van MusclePharm?

Werkt Musclepharm Creatine?

Musclepharm Creatine zou gezien de ingrediënten goed moeten werken. Het bevat namelijk 5 sterke creatines, namelijk:

Dit in combinatie met de overige ingrediënten van MusclePharm creatine zorgt voor vollere spieren, meer kracht en meer uithoudingsvermogen. In tegenstelling tot veel andere creatines zul je hiermee niet alleen voller zijn door het vasthouden van vocht. Daarbij is er ook geen laadfase nodig bij deze creatine. Hierdoor merk je sneller resultaat.

Kortom, MusclePharm creatine werkt. Het werkt niet alleen goed, maar het werkt ook nog eens zeer snel. MusclePharm heeft wederom bewezen dat ze weten waar ze mee bezig zijn.

Op dit moment koop je MusclePharm creatine al voor € 19,90 voor een maandverpakking. Klik hier om deze direct te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *