Dedicated Pack is het nieuwe supplement van Dedicated Nutrition. Dit merk kennen we van absolute toppers zoals Vaso Grow, Epic en Fusio Pro. Nu komt Dedicated nutrition met Dedicated Pack. Wij hebben deze in reeds getest en dele graag onze ervaring met Dedicated Pack. Dedicated Pack is pas net verkrijgbaar in Nederland. In Amerika was het echter al een tijd verkrijgbaar en de reacties zijn voornamelijk positief. Onze ervaring met Dedicated Pack van Dedicated Nutrition is zeker positief!

Dedicated Pack

Wat is Dedicated Pack?

Dedicated Pack kun je het beste plaatsen in de categorie ‘Vitamines en Mineralen’. Het is een zeer complete vitaminepack vergelijkbaar met Animal Stack en andere bekende merken. Dedicated Pack is nieuw en volledig geoptimaliseerd en uitgebalanceerd. Aan de hand van verschillende wetenschappelijke onderzoeken is Dedicated Pack zorgvuldig samen gesteld. Hierdoor bevordert Dedicated Pack de spiergroei, uithoudingsvermogen en kracht. Daarbij zorgt het ook voor sneller herstel na je training. Je lichaam is fitter en vitaler waardoor je makkelijker spiermassa aanmaakt en makkelijker herstelt van zware inspanning.

Dedicated Pack is nieuw en ze hebben hiervan de hoogst gedoseerde multi-vitamine tot nu toe van gemaakt. In tegenstelling tot Animal Stack bevat Dedicated Pack slechts 7 tabletten per pack.

Hoe goed is Dedicated Pack?

Dedicated Pack is zoals gezegd de hoogste gedoseerde multivit van de markt. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd. Wat zit er zoal in Dedicated Pack?

Dedicated Pack ingredientenSuper Vitamin & Mineral Complex, dit is het hoofdsupplement. En blend van  biologische vormen van vitamines en mineralen. Uiteraard is dit hoog gedoseerd en speciaal geselecteerd voor krachtsporters.

Super Greens Complex zorgen voor je groentes. Het zijn geen fijngestampte wortels natuurlijk maar groentes die goed zijn voor de inspanning van bodybuilders. Zo bestaat deze blend uit tarwegras, spirulina en chlorella extracten.

Super Fruits Complex is je dagelijkse portie fruit. Dit zorgt voor vitamines en antioxidanten, die vooral zijn gehaald uit extracten van rood fruit.

 

Dit zijn de 3 hoofdbestandsdelen van Dedicated Pack. Verder zijn ze aangevuld met Omega 3, Vitamine C en D3. Een bovenstaande lijst van goede ingredienten werkt natuurlijk alleen goed als ze goed worden opgenomen door het lichaam. Daarom is het zogenaamde Optimal Performance Complex toegevoegd aan Dedicated Pack. Hierin vindt je onder andere Salidroside wat de natuurlijk aanmaak van EPO verhoogt. Deze Salidroside komt uit Rhodiola Rosea, een plant die ook wel bekend staat als de Rozewortel.

Onze ervaring met Dedicated Pack

Uitsluitend positief, anders kunnen we het niet noemen. Dedicated Pack is compleet, hoog gedoseerd en helpt andere supplementen beter op te nemen. Dedicated Pack werkt dus niet alleen voor zichzelf, het helpt je ook je andere supplementen (zoals BCAA’s) beter op te nemen. Dedicated Nutrition heeft al een zeer goede naam opgebouwd. Dedicated Pack past uitstekend in de rij topsupplementen die Dedicated Nutrition al heeft geleverd.

Ben je op zoek naar de meeste complete en hoogste gedoseerde vitaminepack voor krachtsporters? Vergeet de andere veel te dure vitaminepacks en kies Dedicated Pack. Wij zijn er van overtuigd dat je het verschil gaat merken!

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fvitamines%2Fvitamines-en-mineralen%2Fdedicated-nutrition%2Fdedicated-pack%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Dedicated pack en direct bestellen?[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *