Epic is een krachtige creatine van Dedicated Nutrition. Creatine is een natuurlijke stof die vooral in wild vlees zit. Een verhoogd creatine waarde in je lichaam kan je explosieve kracht aanzienlijk doen stijgen. Creatine wordt dan ook vaak gebruik om zogenaamde plateaus door te breken. Zit je bijvoorbeeld al een tijdje vast met bankdrukken en mis je net de kracht om die kilo’s extra weg te drukken? Dan is Epic van Dedicated Nutrition zeker iets voor jou.

Epic is een zeer krachtige creatine met alleen de allersterkste ingrediënten. Zoals je wellicht weet worden creatines goed verkocht en worden ze door de fabrikant vaak de hemel in geprezen. Laat je hierdoor niet in de war brengen. Er wordt vaak sterk overdreven in de productomschrijvingen. Werkt Epic dan wel? Ja zeker, Epic van Dedicated Nutrition werkt. Dat het niet voor iedereen even goed werkt dat is een feit en met alle supplementen het geval. Niet iedereen reageert hetzelfde op bepaalde stoffen.

De belangrijkste ingrediënten zijn Beta Alanine, Taurine, Creatine HCL, Creatine Monohydrate, Creatinol-O-Phosphate, L-Carnitine Tartrate, Agmatine, Astragin en Fosfaten. De meesten zullen deze ingrediënten niet direct kennen. We gaan in dit topic ook niet uitgebreid in op de werking van deze stoffen maar op de algemene werking van Epic.

Epic neem je ongeveer 30 minuten voor je training en direct na je training. Veel gebruikers merken een beter herstel door Epic en zien dit dan ook als een post-workout. Op niet trainingsdagen neem je ’s morgens en ’s avonds 1 maatschep(inbegrepen) Epic.

Zodra je Epic drinkt merk je al snel een tinteling in je voorhoofd en bovenlichaam. Dit komt door de Beta Alanine. Dit voorkomt verzuring tijdens zware trainingen en zorgt voor goed herstel na je training.

Epic is gedoseerd in een maandverpakking. En na een maand zal je nog niet op het maximale resultaat zitten. Je kan Epic het gehele jaar door gebruiken dus bestel gerust een dubbele dosis.

Veel sporters ondervinden veel massieve spiergroei, vollere spieren en meer uithoudingsvermogen tijdens de training. Ook ervaren zij een flinke pomp tijdens en na de training. In combinatie met hard trainen, goede voeding en Epic van Dedicated Nutrition zijn er zeer goede resultaten te behalen. Uiteraard is dit voor iedereen verschillend maar Epic is geen goede marketing maar een goed supplement dat je ongetwijfeld flinke groei gaat opleveren.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fcreatine%2Fcreatine-alle%2Fdedicated-nutrition%2Fepic%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Epic van Dedicated en bestellen?[/su_button]

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *