Iforce Nutrition komt de laatste tijd met nogal wat nieuwe producten op de markt. Tot nu toe zijn deze supplementen stuk voor stuk bestsellers en zijn vrijwel alle reacties positief. Zo is er Dexaprine XR, Intimidate SRT, Conquer, Tropinol XP en nu dus Humanabol.

Wat is Humanabol van Iforce?

Humanabol van Iforce is een behoorlijk sterk supplement voor de gevorderde krachttrainer. Humanabol moet er voor zorgen dat snel harde spiermassa aangemaakt wordt. Daarbij zorgt het voor extra vetverlies wat een droge spiermassa tot gevolg heeft. Humanabol kan niet vergeleken worden met zo maar een testobooster. Zelfs het eigen product Intimidate SRT is niet te vergelijken met dit supplement. Dat komt door een aantal unieke ingrediënten die Humanabol van Iforce heeft.

Werkt Humanabol van Iforce?Humanabol

De belangrijkste ingrediënten van Humanabol van Iforce zijn Humanofort en Ecdymorph. Humanofort zorgt ervoor dat je lichaam meer hormonen produceren. Dit komt door zorgvuldig uitgezochte peptiden. Hiermee verhoog je dus je hormoonspiegels, iets waar sommige een injectie voor gebruiken! Humanabol wordt daarom ook wel het legale alternatief genoemd. Behalve je hormoonspiegels, vergroot Humanabol ook je  IGF-1. Dit is samen met testosteron een alom bewezen stof die je nodig hebt om sneller spiermassa aan te maken.

Naast Humanofoort zit er ook nog Ecdymorph in Humanabol. Dit is een vrij nieuw ingrediënt dat nog niet zo veel gebruikt wordt. Het zorgt meer eiwitsynthese. Dit staat weer voor een betere opname van eiwitten. Dat eiwitten belangrijk zijn is alom bekend. Hiermee benut je elke gram eiwit in je lichaam nog beter.

Mede dankzij bovenstaande ingrediënten is Humanabol een uniek product dat zeker voor de gevorderde sporter aan te raden is. De prijs ligt op € 29,90 voor een maand verpakking. Wij zijn er van overtuigd dat je na die maand zeker nog eens wilt. En dat kan want je kan Humanabol blijven gebruiken!

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fbodybuilding%2Fspieropbouw%2Fiforce-nutrition%2Fhumanabol%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Humanobol en direct bestellen[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *