Intimidate is een krachtige testosteronbooster van iForce Nutrition. iForce Nutrition is een bekend merk dat we vooral kennen van Dexaprine, Maximize Intense en Reversitol. Intimidate van iForce Nutrition verhoogt je testosteron al binnen enkele dagen. Geen weken lang wachten op resultaat maar direct resultaat in de eerste week.

Door de Pure NMDA die in de capsule zit verwerkt, wordt deze enorme stijging van het testosteron veroorzaakt. Een stijging van je testosteron zorgt voor een anabole staat van je spieren. Dit verhoogt je IGF-1 en IGF-2 hormoonspiegels.  Zonder al te wetenschappelijk op deze termen in te gaan, de werking van deze hormonen is uitzonderlijk goed voor je spiergroei. Een verhoogd testosteron zorgt ook voor een verhoogd libido.

iforce intimidate

Door je verhoogde testosteron blijven je spieren dus langer anabool wat bevorderlijk is voor je spiermassa. Trainen gaat hierdoor makkelijk en resultaten zijn sneller zichtbaar. Je merkt dan ook al snel dat je zwaardere gewichten kunt gebruiken. Hierdoor vraag je natuurlijk wel meer van je spieren. Gelukkig slaap je door Intimidate extra goed waardoor je beter rust en je spieren ’s nachts dus sneller en beter herstellen. Juist met het herstellen van je spieren zullen ze groeien. Een goede nachtrust is dus erg belangrijk en wordt bevorderd door Intimidate.

Werkt Intimidate?

De werking van testosteron boosters is bewezen. Het werkt echter niet voor iedereen even effectief. Feit is wel dat Intimidate een testosteron booster is van uitzonderlijke kwaliteit. Het bevordert je spiergroei, is goed voor je herstel, wordt gezien als het sterkste testosteron product ooit, bevordert je slaap en vetverbranding. Daarbij hoef je slechts 1 capsule per dag in te nemen! Gezien de lovende reacties van gebruikers kunnen we dus met zekerheid zeggen dat Intimidate werkt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *