Mutant Mass van PVL nutrition is extreem. Extreem zwaar gedoseerd, extreem effectief en een extreem goedkope weight gainer. Met name dat laatste is erg opvallend voor een weightgainer. Door de grote hoeveelheid ingrediënten en inhoud van een weightgainer, lopen deze kosten al vaak hoog op.

Mutant Mass is een relatief goedkope weightgainer van absolute topkwaliteit. Dit is geen verzonnen verhaal. De werking van Mutant Mass van PVL nutrition is namelijk bewezen door verschillende wetenschappelijke onderzoeken. Uit deze onderzoeken is gebleken dat ervaren bodybuilders die slechts 10 Mutant Mass van PVL nutrition gebruikten al effect hadden! Zo had het testpanel van Mutant Mass:

– Een spiermassa toename van gemiddeld 3.7 pond
– 92% merkte aanzienlijke groei in biceps en borstspieren
– 92% had veel meer energie gedurende het gebruik
– 87% ervoer een betere pomp en strakkere spieren
– Alle deelnemers zouden Mutant Mass aanraden

Dit zijn resultaten waar je U tegen zegt. Zelden zie je zulke goede resultaten bij een onderzoek naar supplementen.

Waarom kies je voor Mutant Mass?

Waarom je kiest voor weight gainer Mutant Mass? Vanwege de goede resultaten natuurlijk. En waar komen die door? Juist, door een goede samenstelling van de juiste ingrediënten.

Calorieën binnen krijgen is geen hogere wiskunde. Het is een kwestie van veel eten. Je wilt natuurlijk wel een beetje de juiste calorieën binnen krijgen. Vetten, eiwitten en koolhydraten zijn allemaal calorieën. Maar je wil wel juist van de goede ingrediënten de calorieën binnen krijgen. Dat weten ze bij PVL nutritions blijkbaar maar al te goed.

Wat zit er zoal in Mutant Mass van PVL nutritients?

– VEXTRAGO: Het is belangrijk om je spieren snel van glycogeen te voorzien. VEXTRAGO is de meeste efficiënte manier om dat te doen. Deze koolhydraten worden snel opgenomen en voorzien je spieren snel van Glycogeen.

– ISOSTACK 10™: Er zijn tal van verschillende eiwitten verkrijgbaar. Maar welke is nu de beste? Een combinatie van al deze eiwitten, dat is het beste!ISOSTACK 10™ bevat een blend van 10 eiwitten!

– LIPOTHERM™:lijnzaadolie, CLA, MCT en Borage, zijn allemaal essentieel voor een goed metabolisme. En laat LIPOTHERM™ nou een blend zijn waarin al deze ingrediënten zitten!

Met 1050 Kcal per serving zit je met deze weight gainer zeker goed. Moeite met aankomen? Of wil je net even wat extra massa aanzetten? Dan is Mutant Mass van PVL nutritients jouw weight gainer.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fweightgain%2Fweight-gainers%2Fpvl-nutrients%2Fmutant-mass%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Mutant Mass en direct bestellen?[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *