Ronnie Coleman, misschien voor de meesten wel bekender onder de naam Mr. Olympia . Ronnie Coleman heeft deze bijnaam gekregen omdat hij de prestigieuze en officiële bodybuildingwedstrijd genaamd Mr. Olympia al meerdere malen heeft gewonnen. Ronnie Coleman heeft een eigen supplementen lijn. Het meest verkochte en volgens velen het beste supplement dat Ronnie Coleman heeft is Myo-Blitz.

Myo-Blitz is een zeer krachtige pre workout. Sommige krachtsporters zijn niet meer gevoelig voor de hoge dosis stimulerende middelen die er in pre workouts zijn verwerkt. Toch blijft Myo-Blitz voor hen wel werken! Myo-Blitz is 1 van ’s werelds sterkste pre workouts. Vele wetenschappelijke onderzoeken zijn er aan vooraf gegaan om Myo-Blitz te ontwikkelen. Ronnie Coleman wil zijn goede naam natuurlijk niet op het spel zetten.

Onze ervaring met Myo-Blitz is ook uitsluitend positief. Wat een power en wat een drive krijg je van deze pre workout. Maar waar komt deze positieve ervaring met Myo-Blitz vandaan?

myo blitz

Voordelen van Myo-Blitz

Allereerst een paar praktische voordelen van Myo-Blitz. Deze pre-workout zorgt voor urenlange pomps het bevat geen Aspartaam, 0 gram suiker en je ervaart geen crash. Daarbij zorgt het niet alleen voor meer energie maar ook voor meer kracht. Dit komt door de zorgvuldig gekozen ingrediënten. Zo zit er Creatine Monohydraat en Creatine Gluconaat in voor meer kracht.

Daarbij zorgt Myo Blitz ook voor extreme concentratie (mede door de L-Phenylalanine) en zeer snel herstel wat te danken is aan de toegevoegde vitamines.

De ontzettende boost energie die je krijg van Myo-blitz is te danken aan combinatie van L-Phenylalanine, Taurine, L-Tyrosine (aminozuur dat helpt overtraining te voorkomen door geestelijke en lichamelijke vermoeidheid uit te stellen) Glucuronolactone, Cafeïne Anhydrous (wordt sneller opgenomen dan gewone cafeïne) en Citrus Aurantium wat voor de aanmaak van Synephrine zorgt. Synephrine geeft direct veel energie en focus.

Wat ons betreft is het terecht dat Myo Blitz van Ronnie Coleman als 1 van de beste pre workouts wordt gezien maar het is veel meer dan dat. Het zorgt voor een maximale spieropbouw. Onze ervaring met Myo Blitz was uitsluitend positief.

ronnie-myo-blitz
[su_button url=” http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Fworkouts%2Fpre-workout%2Fronnie-coleman%2Fmyo-blitz%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Bestel MYO-BLITZ nu voor slechts € 29,90[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *