Een nieuwe shake van Bode en Fit, de Perfect Muscle Shake. Body en Fit heeft al jaren lang zijn eigen supplementen lijn. Iedereen kent wel CreaPure, Whey Perfection en de vele andere eiwitten shakes. Maar ook creatine, aminozuren en weight gainers worden gemaakt door Body en Fit.

Na de vernieuwde Cocktail shake, die behalve eiwitten ook aminozuren en andere essentiële bouwstoffen bevat, is er nu de Perfect Muscle Shake. Een shake die je voorziet van complexe koolhydraten, langzame eiwitten en snelle eiwitten.

Waarom kiezen voor Perfect Muscle Shake?

perfect muscle shakeDe Perfect Muscle Shake van Body en Fit bevat als enige 100% onbewerkte zilvervliesrijst! Krachtsporters eten bijna niets liever dan zilvervliesrijst. Dit komt door de zeer goede werking dat zilvervliesrijst heeft op de spieren, kracht en uithoudingsvermogen van de sporten. Daarbij bevat het aminozuren, vezels, vitamines, mineralen en anti-oxidanten.

In zilvervliesrijst zit een lage glycemische index, dat zorgt voor een langzame afgifte van energie, dus meer uithoudingsvermogen.

De 100% onbewerkte zilvervliesrijst is dus goed voor je training, voor je lichaam en je spieropbouw. Maar met alleen complexe koolhydraten ben je er nog niet. Daarom zitten er eiwitten in. De zogenaamde Micro Ultra Gefilterde Whey Proteine zorgt voor een razendsnelle opname omdat ze extra gefilterd zijn. Daar komt bij dat ze niet zijn verhit en daarom geen werking verliezen. Goed voor direct na je training of voor je training.

Deze eiwitten zijn dus goed voor de korte termijn. Uiteraard hebben je spieren de hele dag behoefte aan eiwitten. Daarom zijn er ook langzame eiwitten toegevoegd aan de Perfect Muscle Shake. De Milk Protein Isolate voorkomt spierafbraak en zorgt voor een langere afgifte van eiwitten.

Onze ervaring met Perfect Muscle Shake

Kortom de Perfect Muscle Shake van Body en Fit bevat de beste eiwitten en complexe koolydraten. Deze complexe koolhydraten worden gewonnen uit 100% onbewerkte zilvervliesrijst waardoor deze ook nog eens vol zit met aminozuren, vezels en vitaminen.

Deze Perfect Muscle Shake gaat je absoluut helpen om spiermassa te winnen. Zaken die je normaliter uit je voeding moet halen, kun je nu uit deze shake halen. Voor slechts € 34,90 heb je een pot waar je 73 shakes uit haalt. Alleen al voor het gemak zou je het moeten doen. Laat staan de bijzonder goede ingredienten van de Perfect Muscle Shake. Onze ervaring met de Perfect Muscle Shake is zeer goed, hij smaakt heerlijk en bevat alle nodige bouwstoffen!

Perfect Muscle Shake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *