Wat is Tropinol XP™ van Iforce?

Tropinol XP van Iforce is testosteronbooster. Het zorgt ervoor dat het lichaamseigen testosteron aanzienlijk wordt verhoogt. Een verhoogt testosterongehalte zorgt voor meer spiermassa, hoger libido, krachttoename en een laag vetpercentage. Hierdoor kun je beter presteren in de gym en in de slaapkamer.

Wat doet Tropinol XP™ van Iforce?

Zoals gezegd verhoogd het je testosteron, dit heeft onder andere al voordeel dat je oestrogeen wordt verlaagd. Een hoog oestrogeengehalte zorgt kort gezegd voor minder spieropbouw. Testosteron zorgt daarentegen juist voor een betere spieropbouw. Daarbij kun je van Tropinol XP ook verwachten dat het je spierherstel aanzienlijk verbeterd. In je slaap herstellen je spieren en groeien hierdoor, Tropinol XP zorgt voor een beter herstel dus betere groei van je spieren. Hierdoor zal je ook een krachttoename ervaren.

Waarom werkt Tropinol XP™ van Iforce?Tropinol XP

Tropinol XP bevat onder andere Fadogia Agretis. Dit is een ingrediënt wat zorgt voor een aanzienlijke verhoging van het vrij testosteron. Fadogia is zo sterk dat je het vrijwel direct voelt werken. Ook bevat Tropinol van Iforce Epimedium (Icariin) dat bekend staat om de enorme verhoging van het libido. Ook zorgt dit voor flinke pomps, niet alleen tijdens je training maar ook in de 24 uur erna. Tevens zorgt het voor toename van plantaardige hormoonachtige moleculen. Kortom je groeit harder! Een goede vochtbalans in je spieren is belangrijk, daarom zit er Potasium Nitrate in Tropinol XP. Uiteraard bevat het nog vele andere zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder Vitamin D3 voor nog hogere testosteronlevels.

Werkt Tropinol XP™ van Iforce?

Kort gezegd? Ja het werkt, daar zijn we van overtuigd. Als is het alleen maar door de samenstelling van ingrediënten. Feit blijft wel dat een testo booster voor iedereen verschillend werkt. De ene ervaart massieve spiergroei waar de ander enkel een verhoogt libido ervaart. We kunnen stellen dat testoboosters voor 80% van de gebruikers het gewenste effect heeft. Wat betreft spierherstel werkt Tropinol XP voor iedereen.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_135290_Tropinol&r=%2Fbodybuilding%2Ftestosteron-stimulerend%2Fiforce-nutrition%2Ftropinol-xp%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Tropinol en direct bestellen[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *