Vaso Grow van Dedicated Nutrition is één van de nieuwste producten binnen Dedicated Nutrition. Persoonlijk zijn wel zeer te spreken over de producten van Dedicated Nutrion. Al eerder schreven we een review over Epic van Dedicated Nutrition en die kwam zeer goed uit de bus. Dat is ook te zien aan het aantal mensen dat Epic met plezier en resultaat heeft geprobeerd. Dat is met Vaso Grow niet anders.

Wat is Vaso Grow?

Vaso grow is een spieropbouwend product dat vooral geroemd wordt om het bevorderen van trainingen, de goede blijvende pomp en het goede herstel. Kort gezegd zorgt Vaso Grow van Dedicated Nutrition er voor dat je spieren 24/7 in spieropbouwende modus zijn. Hierdoor ogen ze vol en hard maar groeien ze ook daadwerkelijk. De voordelen van Vaso Grow op een rijtje:

-24/7 spieropbouwende modus en goede pomp!
-Hoogst gedoseerde Nitraat product ter wereld(belangrijkste aminozuur)
-Lange en goede pomps
-Snel en effectief
-Snel en goed herstel
-Goede Vasculariteit

We gaan hier niet uitgebreid de ingrediënten omschrijven omdat het de meesten simpelweg niets zegt. Feit is wel dat dit product werkt en doet wat het zegt. Het geeft je betere trainingen, goede en lange pomps en het zorgt er voor dat je 24/7 spieren blijft opbouwen. Voor de gevorderde sporter raden wij dit product zeker aan. Al na enkele dagen zul je het verschil zien.

Op trainingsdagen neem je 4 tabletten Vaso Grow bij je ontbijt en 4 tabletten ongeveer 3 kwartier voor de training het liefst op een nuchtere maag. Op niet-trainingsdagen neem je 4 tabletten voor het ontbijt in en 4 tabletten 45 minuten voor het avondeten.

Vooral in combinatie met Epic geeft deze NO booster pre-workout een verrassend goed effect. De twee zijn dan ook in 1 koop te verkrijgen. Dat is een combideal die zeker voor knallende effecten gaat zorgen. Bestel Vaso Grow van Dedicated Nutrition dus direct in combinatie met Epic voor het introductie tarief van slechts € 52,50 . Je kunt ook alleen Vaso Grow van Dedicated Nutrition bestellen voor slechts € 24,95 .

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_vasogrow&r=%2Fbodybuilding%2Fspieropbouw%2Fdedicated-nutrition%2Fvaso-grow%2F” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Vaso Grow en bestellen?[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *