Ron Haans Fitness Centrum

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Ron Haans Fitness Centrum

Wil je gaan sporten bij Ron Haans Fitness Centrum bekijk dan op hun website http://www.ronhaans.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Ron Haans Fitness Centrum de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Ron Haans Fitness Centrum op de Skagerrak 14 in Veendam. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 598 633 250. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.ronhaans.nl/.

Locatie Ron Haans Fitness Centrum

Om te zien waar Sportschool Ron Haans Fitness Centrum precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Veendam
  2. Ron Haans Fitness Centrum

Bekijk nog meer sportscholen in Veendam

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.