S'Mikes Gym

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij S'Mikes Gym

Wil je gaan sporten bij S'Mikes Gym bekijk dan op hun website https://www.facebook.com/profile.php?id=100039203532170 de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of S'Mikes Gym de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool S'Mikes Gym op de Behind Guido's Restaurant & Bar in Windwardside. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 599 416 5058. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.facebook.com/profile.php?id=100039203532170.

Locatie S'Mikes Gym

Om te zien waar Sportschool S'Mikes Gym precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Windwardside
  2. S’Mikes Gym

Bekijk nog meer sportscholen in Windwardside

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.