Sens Fitness

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sens Fitness

Wil je gaan sporten bij Sens Fitness bekijk dan op hun website http://sensfitness.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sens Fitness de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sens Fitness op de Akerhof 1 in Akersloot. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 251 828 026. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://sensfitness.nl/.

Locatie Sens Fitness

Om te zien waar Sportschool Sens Fitness precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Akersloot
  2. Sens Fitness

Bekijk nog meer sportscholen in Akersloot

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.