Shapers Fitness

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Shapers Fitness

Wil je gaan sporten bij Shapers Fitness bekijk dan op hun website http://shapersfitness.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Shapers Fitness de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Shapers Fitness op de Industrierondweg 7A in Urk. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 527 205 371. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://shapersfitness.nl/.

Locatie Shapers Fitness

Om te zien waar Sportschool Shapers Fitness precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Urk
  2. Shapers Fitness

Bekijk nog meer sportscholen in Urk

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.