Snap Fitness IJmuiden

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Snap Fitness IJmuiden

Wil je gaan sporten bij Snap Fitness IJmuiden bekijk dan op hun website http://www.snapfitness.com/nl/ijmuiden de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Snap Fitness IJmuiden de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Snap Fitness IJmuiden op de Betelgeuzestraat 14a in IJmuiden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 255 745 061. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.snapfitness.com/nl/ijmuiden.

Locatie Snap Fitness IJmuiden

Om te zien waar Sportschool Snap Fitness IJmuiden precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. IJmuiden
  2. Snap Fitness IJmuiden

Bekijk nog meer sportscholen in IJmuiden

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.