SolidHealth - sporten en afvallen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij SolidHealth - sporten en afvallen

Wil je gaan sporten bij SolidHealth - sporten en afvallen bekijk dan op hun website http://www.solidhealth.nu/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of SolidHealth - sporten en afvallen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex SolidHealth - sporten en afvallen op de Raadhuisstraat 22a in Gilze. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 85 483 1748. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.solidhealth.nu/.

Locatie SolidHealth - sporten en afvallen

Om te zien waar Sportcomplex SolidHealth - sporten en afvallen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Gilze
  2. SolidHealth – sporten en afvallen

Bekijk nog meer sportscholen in Gilze

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.