SPARCK sportsclub: de vetste sportschool in Eindhoven!

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij SPARCK sportsclub: de vetste sportschool in Eindhoven!

Wil je gaan sporten bij SPARCK sportsclub: de vetste sportschool in Eindhoven! bekijk dan op hun website https://www.sparcksportsclub.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of SPARCK sportsclub: de vetste sportschool in Eindhoven! de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool SPARCK sportsclub: de vetste sportschool in Eindhoven! op de Aalsterweg 283 A in Eindhoven. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 40 843 6916. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.sparcksportsclub.nl/.

Locatie SPARCK sportsclub: de vetste sportschool in Eindhoven!

Om te zien waar Sportschool SPARCK sportsclub: de vetste sportschool in Eindhoven! precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Eindhoven
  2. SPARCK sportsclub: de vetste sportschool in Eindhoven!

Bekijk nog meer sportscholen in Eindhoven

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.