Sport & Squashclub do-it!

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sport & Squashclub do-it!

Wil je gaan sporten bij Sport & Squashclub do-it! bekijk dan op hun website http://www.sportclubdo-it.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sport & Squashclub do-it! de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sport & Squashclub do-it! op de Parmentierstraat 4 in Barneveld. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 342 419 153. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.sportclubdo-it.nl/.

Locatie Sport & Squashclub do-it!

Om te zien waar Sportschool Sport & Squashclub do-it! precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Barneveld
  2. Sport & Squashclub do-it!

Bekijk nog meer sportscholen in Barneveld

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.