Sportcenter Balance

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportcenter Balance

Wil je gaan sporten bij Sportcenter Balance bekijk dan op hun website http://www.balancepanningen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportcenter Balance de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportcenter Balance op de J. F. Kennedylaan 205 in Panningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 77 307 7749. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.balancepanningen.nl/.

Locatie Sportcenter Balance

Om te zien waar Sportschool Sportcenter Balance precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Panningen
  2. Sportcenter Balance

Bekijk nog meer sportscholen in Panningen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.