Sportcenter Tapilatu

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Sportcenter Tapilatu

Wil je gaan sporten bij Sportcenter Tapilatu bekijk dan op hun website http://www.sportcentersahyuntapilatu-groningen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Sportcenter Tapilatu de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Sportcenter Tapilatu op de Hoendiep 201 in Groningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 50 556 7298. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.sportcentersahyuntapilatu-groningen.nl/.

Locatie Sportcenter Tapilatu

Om te zien waar Sportschool Sportcenter Tapilatu precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Groningen
  2. Sportcenter Tapilatu

Bekijk nog meer sportscholen in Groningen